top of page

Wat heb je nodig om CNC-frezer te worden bij Louwers in Mierlo.

Bijgewerkt op: 17 mrt. 2023Een CNC frezer heeft veel kwaliteiten nodig om succesvol te zijn. Vooreerst is een uitgebreide kennis van de CNC-frees techniek nodig, waaronder een goed begrip van machinale technologieën zoals CAD / CAM, ISA-programmering, robotica en dergelijke. Ervaring met het programmeren van CNC-freesmachines met conversational of G-code programmeertalen is ook vereist.


Daarnaast moet een CNC-frezer ook bekend zijn met verschillende stukwerk-materialen en af werkings-

technieken die bij het proces horen, evenals fysieke veiligheidsprotocollen. Ook moet je probleemoplossende vaardigheden op hoog niveau hebben, zodat je snel problemen kunt identificeren en ze effectief kunt oplossen. Uiteindelijk moet een goede CNC Operator betrouwbaarheid en precisie in de output aan de klant garanderen.


Bij Louwers Mechanical Parts leiden we mensen ook op in samenwerking met onze opleidingspartners. Je kunt bij ons werken en leren. Stuur ons gerust een bericht naar info@louwers.com en vraag ons naar de mogelijkheden en wie weet kunnen we je binnenkort welkom heten bij onze LMP-familie.


28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page