top of page

Ontmoet Chantal! Een Inspirerende Vrouwelijke Frezer bij Louwers Mechanical Parts BV in Mierlo.
Welkom bij een nieuwe video waarin we een bijzondere medewerker uitlichten: Chantal, een getalenteerde frezer bij Louwers Mechanical Parts BV in Mierlo. In deze video delen we het inspirerende verhaal van Chantal, die binnen twee jaar bij Louwers een indrukwekkende transformatie heeft doorgemaakt van beginnend tot vaardig frezer.


👩‍🏭 Chantal vertelt over haar ervaringen in een door mannen gedomineerde industrie en hoe trots ze is dat ze deel uitmaakt van een klein maar groeiend team van vrouwen bij Louwers. Haar verhaal is niet alleen een bewijs van haar persoonlijke groei, maar benadrukt ook de inzet van Louwers Mechanical Parts BV voor diversiteit en inclusie op de werkvloer.

🛠️ Ontdek hoe Chantal en haar collega's met precisie en vakmanschap fijnmechanische onderdelen maken en hoe haar rol bij Louwers haar persoonlijke en professionele ontwikkeling heeft beïnvloed.


Chantal deelt ook haar toekomstplannen en ambities binnen het bedrijf en hoe ze hoopt andere vrouwen te inspireren om een carrière in de techniek te overwegen.

💬 Laat ons in de comments weten wat je van Chantals verhaal vindt en vergeet je niet te abonneren voor meer inspirerende verhalen zoals deze!
15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page