top of page

De Okuma Multus u3000 nieuw in ons machine park.

Spannend nieuws voor ons team hier bij Louwers Mechanical Parts B.V. ! Vandaag ontvingen we onze gloednieuwe Okuma Multus 3000, en we konden niet enthousiaster zijn.

De Okuma Multus u3000 is een krachtige multitasking machine waarmee we meerdere bewerkingen in een enkele opstelling kunnen uitvoeren, waardoor de cyclustijden korter worden en de productiviteit toeneemt. Deze state-of-the-art machine is uitgerust met een verscheidenheid aan geavanceerde functies, waaronder:

Een krachtige spindel met een maximaal toerental van 4.000 RPM, waarmee we op hoge snelheid kunnen snijden en boren.

Een groot gereedschapsmagazijn met 40 gereedschapsposities, wat ons de flexibiliteit geeft om een breed scala aan bewerkingen uit te voeren.

Mogelijkheid tot live tooling, waardoor we frees-, boor- en tapbewerkingen kunnen uitvoeren terwijl het werkstuk nog in de spindel zit.

Een zeer nauwkeurige 5-assige bewerking, waardoor we complexe onderdelen met uitzonderlijke nauwkeurigheid en oppervlakte afwerking kunnen bewerken.


De levering van de Okuma Multus u3000 vertegenwoordigt een aanzienlijke investering voor ons bedrijf, maar we geloven dat het zijn vruchten zal afwerpen in termen van verhoogde efficiëntie, verbeterde kwaliteit en snellere doorlooptijden voor onze klanten.

Ons team is enthousiast om met deze nieuwe machine uitdagende projecten aan te gaan en hoogwaardige onderdelen voor onze klanten te produceren. We zijn ervan overtuigd dat de Okuma Multus u3000 ons zal helpen om aan de behoeften van onze klanten in een concurrerende markt te blijven voldoen en deze te overtreffen.


Natuurlijk gaat het bij een nieuwe machine niet alleen om de apparatuur, maar ook om de mensen die de machine bedienen. Ons ervaren team van machinisten en programmeurs is enthousiast om de ins en outs van de Multus u3000 te leren kennen en de mogelijkheden ervan te benutten. We kijken uit naar de resultaten van hun harde werk en toewijding in de vorm van hoogwaardige precisieonderdelen voor onze klanten.


Kortom, de levering van de Okuma Multus u3000 is een belangrijke mijlpaal voor Louwers en we zijn enthousiast over de voordelen ervan voor ons bedrijf en onze klanten. We kijken uit naar updates over onze vooruitgang terwijl we deze krachtige machine blijven gebruiken om uitzonderlijke resultaten te creëren.


Voor onze machinelijst klikt u hier.

23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page