Louwers historie

De onderneming is in 1946 door Jan Louwers opgericht als fijnmechanisch bedrijf. Aanvankelijk richtte hij zich vooral op de horloge industrie en het toeleveren van Philips maar na verloop van jaren ging hij zich op meerdere marktsegmenten oriënteren. Toen zijn zonen oud genoeg waren liet hij hen in de zaak meedraaien. Beide zonen hadden ieder hun eigen interesses op het gebied van productie. De een koos voor de productie van bootramen en de ander ging zich specialiseren in de productie van onderdelen en apparaten voor de meet- en regeltechniek. Zijn jongste zoon Henk heeft het bedrijf uiteindelijk van zijn vader overgenomen en zich volledig gericht op de productie van meet- en regeltechniek en machine onderdelen. Sinds 2002 is Mark van Duijnhoven directeur en eigenaar van het bedrijf.

Louwers nu

Onder de bezielende leiding van Mark van Duijnhoven is Louwers uitgegroeid tot een veelzijdige onderneming met een wereldwijde klantenkring. Ze heeft zich ontwikkeld tot een betrouwbare toeleverancier voor bedrijven uit een groot aantal branches zoals de (petro)-chemische, semiconductor, medische, food, glasverwerkende en automotive industrie.

Een belangrijke factor vormt de loyaliteit en inzet van haar medewerkers. Zij werken al jaren bij Louwers en weten daardoor wat de klanten verlangen en daar  willen ze graag aan voldoen. De medewerkers van Louwers zijn uitstekend opgeleid, zowel extern als intern, en zijn hierdoor in staat om in meerdere productieprocessen ingezet te worden.

Mark van Duijnhoven heeft passie voor zijn vak en wil dit graag overdragen jonge mensen. Louwers functioneert daarom ook als leerbedrijf en biedt jonge schoolverlaters een mooie carrière in de techniek.