Branches

Louwers wordt al jaren ingeschakeld/ingezet door sectoren die hoge eisen stellen aan hun bedrijfsprocessen. De belangen zijn groot. Aan Louwers te zorgen dat die vereiste kwaliteit ook geleverd en gewaarborgd wordt. Ook dan komt onze veelzijdigheid ten goede aan de producten. Niet voor niets zijn veel van onze klanten al jarenlang afnemer.

De selectieve keuzes die Louwers maakt op het vlak van inkoop van materialen, eigen apparatuur en beschikt over innovatieve machines zorgen ervoor dat ook nieuwe relaties zeker zijn van goede producten. Uiteraard speelt de veelzijdige vakkennis van de medewerkers een grote rol in het behaalde kwaliteitsniveau.

Louwers verdiept zich in de klant en in hun processen. Bij nieuwe ontwikkelingen denken onze engineers graag mee over de meeste effectieve producten en productiemethoden. Wij zijn bereid om te investeren in onze klant om de productie mede mogelijk te maken.


Semiconductor industrie

In de halfgeleider industrie heeft Louwers diverse klanten die rekenen op onze ervaring, deskundigheid en kwaliteit.

Bekijk impressie
Medische industrie

Louwers vervaardigt fijnmechanische producten voor de medische industrie.

Bekijk impressie
Glasverwerkende industrie

Louwers produceert, test en beheert de voorraad van branders en de toevoersystemen hiervan voor de wereldwijde lampenindustrie.

Bekijk impressie
Foodindustrie

Louwers ontwerpt en produceert diverse spare parts en assemblees voor een wijd uiteenlopende klantenkring binnen de voedsel industrie.

Bekijk impressie
Chemische/petrochemische industrie

Louwers maakt technisch hoogwaardige producten voor de chemische- en petrochemische industrie.

Bekijk impressie
Machine- en modulebouw

Met onze betrokkenheid, diversiteit en kennis op het gebied van materialen en productie kunnen we een significante bijdrage leveren aan de kwaliteit van uw eindproduct.

Bekijk impressie